Tottenham – Everton canlı akışı ve çevrimiçi Premier Lig maçı nasıl izlenir, kadrolar

Tottenham – Everton canlı akışı ve çevrimiçi Premier Lig maçı nasıl izlenir, kadrolar


Bugünün Tottenham – Everton canlı akışı, tablonun her iki tarafında da önemli sonuçlara sahip – ve VPN ile her yerden izleyin (yeni sekmede açılır).

Tottenham – Everton canlı yayın tarihi, saati, kanalları

Tottenham – Everton canlı yayını bugün (15 Ekim Cumartesi).
Zaman 17.30 BST / 12.30 ET / 9.30 PT
• ABD — NBC’de izleyin veya tavuskuşu (yeni sekmede açılır) (Premium alt gerektirir)
• Birleşik Krallık — İzleyin Gökyüzü sporları (yeni sekmede açılır)
• Her yerde izleyin — deneyin ExpressVPN %100 risksiz (yeni sekmede açılır)

Spurs, Cumartesi günü Brighton’daki galibiyetini Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’nde Eintracht Frankfurt’u 3-2 yenerek izledi. Şu ana kadar iç sezonda sadece bir maç kaybettiler ve hafta sonuna üçüncü sırada girecekler.



genel-26