David Harbour, Twitch’te WoW Dragonflight oynuyor, evet, gerçekten

David Harbour, Twitch’te WoW Dragonflight oynuyor, evet, gerçekten


Evet millet, doğru okudunuz, Stranger Things’den David Harbour, Twitch’e atlamak ve biraz WoW Dragonflight oynamak için şerif rozetini bir kenara koyuyor. Harbour, yeni WoW Dragonflight zindanlarından bazılarını üstlenirken MMORPG’nin en ünlü yüzlerinden bazılarına katılacak.

Yanında Team Liquid akıncısı Max ‘Maximum’ Smith ve Twitch yıldızları Annie ‘AnnieFuschia’, Caroline ‘Naguura’ Forer ve ‘Larsfest’in yer aldığı yayın, 14:00 PST / 17:00 EST / 22:00 GMT / 23:00 CEST’de başlıyor.

Ama neden onca insan varken David Harbour? Stranger Things Sezon 4’ün sonraki gösterilerinden birinde, oyuncu oyunun “hayatını mahvettiğini” iddia ederek oyundan “s ** t” oynadığını açıkladı.

Oyun içi kişiliği, baskın loncasında “ikinci tank” olarak koşan “Norad” adlı bir Gece Elf Savaşçısıydı. Ancak The Sims’te bazı acımasız ev gerçekleri servis edildikten sonra her şeyden vazgeçti – evet, cidden.

Karakterinin sürekli video oyunu oynadıkları için kariyerinde başarısız olan bir oyuncu olduğunu hatırlatan hayat oyunu biraz vurmaya başladı. fazla eve yakın.

İlgili bölüm aşağıdaki videoda 17:02’de başlıyor ve izlemeye değer – sonuçta, ilişkilendirilebilir içeriği kim sevmez?

Harbour’un uzun süredir oynamadığı göz önüne alındığında, WoW’a nasıl uyum sağladığını görmek ilginç olacak. deneyim. World of Warcraft Dragonflight yetenek sistemi önceki perakende genişlemelerine geri dönerken, çok şey değişti. Yine de idare etmesine yardımcı olacak sektördeki en iyilerden bazılarına sahip, bu yüzden onun The Ruby Life Pools veya Brackenhide Hollow’dan şık bir şekilde hızla geçtiğini görmek için sabırsızlanıyorum.

Siz de Dragon Isles’ın büyüsüne kapılmış, geri dönen bir WoW oyuncusuysanız, devam etmekte olan WoW Dragonflight incelememize göz atmayı ve Azeroth maceramızı takip etmeyi unutmayın. Yeni bir ana arıyorsanız, WoW Dragonflight katman listemizin yanı sıra işleri biraz daha kolaylaştırmak için kullanabileceğiniz en iyi WoW eklentilerinin bir listesine de sahibiz.





oyun-2